Legyél te az oka annak, hogy más is higgyen az emberi jóságban!


Ebben a hónapban a megbocsátás gyakorlása volt a fő téma. A boldogság egyik legfontosabb forrása, ha meg tudunk bocsátani, még ha nehéz is. Beszélgettünk arról a megbocsátás mindenkit szolgál, békét és nyugalmat hoz. Nagyon fontos, hogy mások felé tudjuk kifejezni az érzelmeinket. Megbeszéltük mindenki hibázhat, de fontos hogy mi is tudjunk bocsánatot kérni.

Ennek 4 lépése:

  • elismerés
  • megindoklás
  • kifejezés
  • helyrehozatal

Ha meg tudunk bocsájtani erősebbek, bölcsebbek, egészségesebbek és boldogabbak leszünk.

Figyelnünk kell arra, soha ne cipeljünk sok dolgot magunkkal, mert a boldogság elveszhet a  „csomagok” között.  Szépen leírták a gyerekek ők hogyan bocsátanak meg egymásnak. Az átölelem feladatban pedig minden a „helyére” került.

Április 1-én fordított napot tartottunk, ahol a gyerekek láttak el érdekes feladatokkal minket! Nagy öröm volt számomra, hogy boldogságórát is tartottak a gyerekek, beszélgetőkört is indítottak, pont úgy, mint az iskolában.

A Föld napja alkalmából különböző érdekes feladatokat hajtottunk végre, és bekapcsolódtunk „Énekelj a  Földért” akcióba. Együtt énekeltünk (persze csak online).

Boldogan csatlakoztunk a Boldogságóra csapatának felhíváshoz, akik a Kowalsky meg a Vega Lehetetlen nincs című dalukra készítenek egy olyan klipet, ami a  boldogságórás gyerekek bátorító üzeneteiből áll össze.

Az egészségügyi és szociális dolgozók, azok, akik a frontvonalban küzdenek a járvány ellen értünk, szeretteinkért és jövőnkért! ŐK A MI HŐSEINK!

Elkészítettük a saját kis klipünket a kis fehér virágoknak!

„A boldogság kulcsa engedni, hogy minden helyzet az legyen, ami, ahelyett, amiről azt gondoljuk, hogy lenni kellene!„