Hol terem a kutyafája? NTP-INNOV-22-0133

Júniusi szimatolások

Beszámoló - az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Nemzeti Tehetség Program által támogatott - Hol terem a kutyafája c., NTP-INNOV-22-0133 azonosító számú szakkörünk júniusi munkájáról.

29. Lakoma

Szépen terített asztal, sültek, saláták és egy hatalmas torta várta a szakkörösöket ezen a napon. Először levetítettük a tanév során készült fotókat, felidéztük emlékeinket. Mindenki elmondhatta mi tetszett neki a legjobban. Aztán következett a jókedvű falatozás. Ez igazi lakoma volt, nem amolyan kutya vacsorája!

30. Kutya-tár

Kiállítást rendeztünk a tanév során készített tárgyiasult alkotásokból. Az iskola könyvtárában minden érdeklődő megtekintheti.

Most is jól szórakoztunk.

Ezzel bezárult a szakkör. Sok mindent láttunk, hallottunk, kipróbáltunk, megtapasztaltunk, közben pedig rájöttünk, hogy a tanulás is lehet játék!

Búcsúzunk, kutyapacsi:

 Emese néni és Ildi néni 

                              #tökjóaziskola#

Facebook: Nemzeti Tehetség Program - 1823 (https://www.facebook.com/nemzetitehetsegprogram.1823 )

#nemzetitehetségprogram #mindentehetségszámít#

 

 

                       


 

Hol terem a kutyafája? NTP-INNOV-22-0133

Júniusi szimatolások

Beszámoló - az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Nemzeti Tehetség Program által támogatott - Hol terem a kutyafája c., NTP-INNOV-22-0133 azonosító számú szakkörünk júniusi kirándulásairól.

Szülős kirándulás Debrecenbe

2023. június 9-én, a ráérő szülőkkel együtt útra keltünk, hogy meglátogassuk az AURA Segítő Kutya Alapítvány telephelyét, megnézzük, hol képzik, nevelik a segítő kutyákat. Megtudtuk, hogy van egy külön lakrészük is, ahol a leendő gazdik laknak néhány napig, amíg a kiképzők segítségével összebarátkoznak kutyusukkal. A nálunk bemutatkozó Happyt már nem is láttuk, mert pár nappal ezelőtt gazdit kapott. Majd játszottunk egy jót a Sziget-Kék játszótéren. A napot pizzavacsorával zártuk. Gyorsan eltelt a délután, nagyon jól éreztük magunkat!

Egynapos kirándulás a Hortobágyra

Szakkörünk záró mozzanata az egynapos kirándulás volt. Délelőtt bejártuk a Kilenclyukú híd környékét, ebédeltünk a Hortobágyi Csárdában, délután pedig a Mátai Ménes puszta-programján vettünk részt. Fogatoztunk, csikósokat, ménest, pásztorokat, szürkemarha csordát, bivalyokat, juhokat láttunk és természetesen terelőkutyákat is. 

Vidám, tartalmas napot töltöttünk együtt programunk méltó lezárásaként.

Szép nyarat mindenkinek!

Ja, és kutyapacsi:

 Emese néni és Ildi néni 

 

                              #tökjóaziskola#

Facebook: Nemzeti Tehetség Program - 1823 (https://www.facebook.com/nemzetitehetsegprogram.1823 )

#nemzetitehetségprogram #mindentehetségszámít#