Hírek - Tájékoztatás a rendkívüli, digitális oktatási renddel kapcsolatbanTájékoztatás a rendkívüli, digitális oktatási renddel kapcsolatban

vissza...

2020.03.15, 12:22

TISZTELT SZÜLŐK, KEDVES DIÁKOK!

A József Attila Általános Iskola arra kér mindenkit, hogy 2020. március 16-án (hétfőn) már egyetlen tanuló se jelenjen meg az iskolában! Gondoskodni fogunk a tanulók napközbeni felügyeletéről, de csak azon szülők számára, akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához. Egyúttal kérünk minden szülőt, aki nem tudja megoldani a gyermeke(i) napközbeni felügyeletét hétfőtől, az feltétlenül jelezze az osztályfőnöknek! Szeretnénk felhívni a szülők figyelmét arra, hogy kis csoportos iskolai felügyelet esetén is magasabb a fertőzésveszély, mintha otthon lenne a gyermek.

A diákok számára új típusú, digitális oktatást vezetünk be. Kérem a tisztelt szülőket, hogy feltétlenül jelezzék az osztályfőnöknek azt is, ha ez nem okoz gondot, de azt is, ha igen. (Az SNI-s és BTMN-s tanulók fejlesztése bizonytalan ideig elmarad.)

A gyermekek étkezését továbbra is biztosítja a KÖSZI. Ehhez saját ételhordóra lesz szükség. Kérünk minden érintettet, hogy március 16-án 9 óráig jelezzék gyermekük étkezési igényét a következő telefonszámok egyikén: 54/402-004; 54/500-048; 30/368-4786. Ezt követően, a keddi naptól biztosított lesz az igénylők számára az étkezés.

MINDENKINEK JÓ EGÉSZSÉGET ÉS FELELŐSSÉGTELJES GONDOLKODÁST KÍVÁNUNK EZEKBEN A NEHÉZ IDŐKBEN! VIGYÁZZANAK MAGUKRA ÉS GYERMEKEIKRE!