Hírek - Pályaorientációs nap 2019Pályaorientációs nap 2019

vissza...

2019.12.09, 14:35

Pályaorientációs napon mutatkoztak be a szakmák képviselői és a középiskolák 2019. december 7-én, szombat délelőtt a Berettyóújfalui József Attila Általános Iskolában.

A nap célja az volt, hogy a diákok szakmákkal, munkahelyekkel és a rendezvényre meghívott középiskolákkal megismerkedhessenek. A kisebbek élményszerű látogatásokat tettek a rendőrkapitányságon, a malomban, a Beki Pékségben, a tűzoltóságon, a Bessenyei György Szakgimnáziumban, a Debreceni Repülőtéren, a Berettyó Rádió és Berettyó Tv szerkesztőségében, a Polgármesteri Hivatalban, a TIVIZIG Berettyóújfalui Szakaszmérnökségén és lovagoltak is. A nyolcadikosokat pedig 14 környékbeli középiskola bemutatója várta.

Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni mindazoknak, akik szívesen fogadták diákjainkat, pedagógusainkat ezen a napon!

Köszönettel tartozunk a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságnak, a Hajdú Gabona Zrt-nek, a Beki Pékségnek, a Berettyóújfalui Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságnak, a BSZC Bessenyei György Szakgimnáziumának, a Debrecen Airportnak, a Berettyó Rádió és Berettyó TV szerkesztőségének, a Polgármesteri Hivatalnak, a TIVIZIG Berettyóújfalui Szakaszmérnökségének és Szatmári Csenge tanulónk szüleinek.