Hírek - Elnyertük a Boldog Iskola címetElnyertük a Boldog Iskola címet

vissza...

2019.08.15, 21:44

Intézményünk két lelkes pedagógusa, Vargáné Hari Krisztina és Váradiné Béres Beatrix 2019 júniusában pályázatot nyújtott be, melynek eredményeként iskolánk elnyerte a BOLDOG ISKOLA címet. A címátadó ünnepségre 2019. szeptember 18-án Budapesten, a Kongresszusi Központban fog sor kerülni.

A Boldog Iskola programjának fókuszában az áll, hogyan lehet a negatív gondolkodásmódon változtatni és a tanulásban egy optimista hozzáállást kialakítani a diákok körében. Ezt, a pozitív pszichológia módszereire épülő programot az ELTE tudományosan is igazolta.

Cél: A diákjaink kiegyensúlyozottabb, boldogabb élete az iskolásévek alatt. Az ehhez kapcsolódó foglalkozásokon, (boldogságórákon) tanulóink megismerik a  boldogság főbb összetevőit, miközben olyan gyakorlatok elvégzésére inspiráljuk őket, amelyek hozzájárulnak a boldogságszintjük növekedéséhez.

Várható eredmények: optimista, magabiztos, kitartó iskolás, aki megoldandó feladatként kezeli a mindennapi kihívásokat. Észreveszi az élet szépségeit, örömteli pillanatokat, és boldog határozott pozitív énképpel rendelkező iskolássá válik.