Hírek - Büszkék lehetnek magukra a lányokBüszkék lehetnek magukra a lányok

vissza...

2023.02.14, 09:41

Dunakeszin rendezték meg február 11.-12.-én a grundbirkózó bajnokság országos döntőjét. Ebben az évben 128 csapat 1463 kisbirkózója kezdte meg a mérkőzéseket egymással. A januári elődöntőt iskolánk II. korcsoportos lányai I.hellyel zárták. A gyerekek nagy izgalommal várták az országos megmérettetést, a versenyt heteken át tartó felkészülés előzte meg. Az ünnepélyes megnyitón felsorakozott a döntős csapatok az ország minden szegletéből. A zászlók felvonása után esküt tettek a kisdiákok. A nap folyamán kemény és nagyon izgalmas meccseken bizonyítottak tanulóink. Igazi kis „Amazonként” küzdöttek a lányok.  A csapattársak harsány biztatással szurkoltak egymásnak. Iskolánk csapata az országos VII. helyen végzett.

Csapat tagjai: Balázsi Lotti, Balogh Veronika, Derzsi Jázmin, Frank Lídia, Füle Csenge, Iliszi Bianka, Kari Lilla, Lakatos Lia, Lévai Boglárka, Vida Lara, Zákány Bella Rozi, Zákány Nóra

 

Szívből gratulálunk és nagyon büszkék vagyunk rátok!

Köszönjük szépen Berde Lászlónak a  felkészítésben nyújtott segítséget, a  Szülőknek pedig a  támogatást és a szurkolást!

Az első lépés a sikerhez, ha elhisszük képesek vagyunk rá!