Hírek - 2019. április 2-án került megrendezésre a Berettyó Városi Duatlon Verseny2019. április 2-án került megrendezésre a Berettyó Városi Duatlon Verseny

vissza...

2019.04.03, 08:48

Az ötletgazda Dobi Béla szülő, a szervező iskola a József Attila Általános Iskola és a Hunyadi Mátyás Tagiskola volt.

A versenyt Berettyóújfalu Város Önkormányzata, a Berettyóújfalui Tankerületi Központ, a Bihar Termálliget és az Ethna Kerékpárüzlet támogatta, így a gyerekek az érmeken és az okleveleken kívül pólókat, sapkát, biciklisórát, strandbelépőt és kulacsokat is kaptak ajándékba.

A mai duatlon versenyen Berettyóújfalu diákjai példát állítottak a lakosság elé.

Diákjaink eredményei:

1. helyezést ért el

Gáti Panna 8.a

 

2. helyezést ért el

Patyán Dóra 2.a

Nagy Csenge 3.a

 

3. helyezést ért el

Bohács Alexandra 7.b

Nagy Ádám 7.a

 

4. helyezést ért el

Timkó Benett 1.b

Varga Lili 5.a

 

5. helyezést ért el

Mező Dániel 4.a

 

6. helyezést ért el

Gut Benedek 1.b

Daróczi Zoltán 3.a

Szeretettel gratulálunk minden versenyző kisdiákunknak, kiemelten az 1-6. helyezést elért versenyzőknek, hiszen az ő összesített pontszámuk alapján iskolánk a városi duatlon versenyen a 6 iskola közül a 2. helyezést érte el.

Versenyen kívül indult diákjaink is voltak – Dobi Lili és Gut Gábor Zaránd -, akik versenyszerűen űzik ezt a sportot. A fair-play szellemében az ő eredményük nem számított az összesített pontba, de jelenlétük nagymértékben segített, hiszen ők mutatták meg a „laikus” versenyzőknek, hogy mire is kell figyelni.

Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni a verseny támogatóinak és a szervezésben segítőknek, kiemelten Dobi Bélának és családjának!